REKLA SAM DA! Tamaru Milutinović ZAPROSIO dečko FUDBALER - NAJSKUPLJI PRSTEN samo za nju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 19:36

"REKLA SAM DA!" Tamaru Milutinović ZAPROSIO dečko FUDBALER - NAJSKUPLJI PRSTEN samo za nju! (FOTO)

Započinje novo poglavlje u životu.

Folk pevačica i bivša članica grupe Đavolice, Tamara Milutinović, podelila je sa publikom najlepše vesti iz svog života, koje ni ona sama nije očekivala.

Ono što se desilo, priredio joj je dečko fudbaler Darko Jevtić i to na proslavi svog rođendana. Reč je o prosidbi, koja je sve prisutne zvanice oduševila, a samu pevačicu ostavoila bez teksta.

Da čitava situaciju bude dodatno zanimljivija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tamara je svog dečka htela da iznenadi rođendanskom žurkom, međutim, fudbaler je znao za njen plan, te je smatrao da je to idealna prilika da je zaprosi.

- Rekla sam DA! Najboljem čoveku na svetu - napisala je najsrećnija buduća mlada na svom Instagram profilu.

- Nismo spavali ni dva sata, oboje smo u šoku. To je bio najposebniji trenutak u mom životu do sada. Ja sam gledala celo veče da njega iznenadim, a zapravo se desilo suprotno, jer me je oborio sa nogu. Ja sam rekla "DA" najboljem čoveku na svetu - rekla je Tamara.

Pevačica je u trenutku prosidbe bila najsrećnija, što je njen osmeh i potvrdio, a iste sekunde kada je ugledala, sada već verenika, na kolenima i sama je kleknula ispred njega i kroz suze radosnice lvrsto ga zagrlila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.