RAZOTKRIVENI! Evo DOKAZA da David i Ana GLUME vezu! Opasna igra! Raskrinkani u DVE REČI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOTKRIVENI! Evo DOKAZA da David i Ana GLUME vezu! Opasna igra! Raskrinkani u DVE REČI! (VIDEO)

Kakav gaf!

Velika prašina se digla sinoć oko poziva Biljane, Davidove majke, koja je, između ostalog, iznela tezu da Ana Korać nije stvarno zaljubljena u Davida, nego da glumi kako bi se bolje pozicionirala u rijalitiju.

U JEKU SKANDALA SA DAVIDOM: Kija uputila skrivenu poruku Ani Korać?! Bivša drugarica? (FOTO)

S druge strane, Davida niko ne optužuje da glumi emocije, ali jedan razgovor koji se odigrao između njih dvoje baca nešto drugačije svetlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njihovu vezu.

Ovaj razgovor se odigrao pre dve nedelje, a Ana Korać je izašla nakratko iz "Zadruge" da bi razgovarala sa produkcijom, što nije neuobičajeno.

U jednom trenutku, David joj postavlja pitanje: "Šta je bilo kad si pitala tamo, jel sve OK?", na šta mu je Ana odgovorila: "I više nego ok".

Komentatori procenjuju da je to znak kako su se Ana i David sve dogovorili oko njihove "veze", što produkcija, naravno, odobrava i podržava, jer podiže gledanost rijalitija.

Šta vi mislite?

DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.