RAZBOLELA SE OD TUGE I BOLA! Luna SLOMLJENA, povraća! Ne može više da PODNESE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 05:45

RAZBOLELA SE OD TUGE I BOLA! Luna SLOMLJENA, povraća! Ne može više da PODNESE! (VIDEO)

Mučne scene.

Nakon žestoke svađe Anabele Atijas i Marka MiljkovićA, Luna Đogani je napustila emisiju, a onda je Atijasova otišla kod svoje ćerke koja se nije osećala dobro.

- Ništa nisi naučila na svojim greška do sada, kako ti očekuješ da ja sedim kod kuće i da te gledam. Ne mogu da gledam moju ćerku da je neko kinji. Ti si devojka koju neko mora da drži kao malo vode na dlanu. Sve što sam te molila je da me ne pominjete i da mi vratiš staru Lunu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakla je Anabela.

- Ne mogu, sve me boli - govorila je Luna.

- Ogrešila si se o meni, zato ti se sve ovo dešava. Ti više ne rezonuješ dobro, ti se njemu izvinjavaš što se on muvao sa Jelenom Pešić. Luna, nije do tebe, do njih je, to su takvi muškarci. Sloba, ono što je uradio tebi, svojoj ženi, uredićeš i trećoj. Što Marko nema nikog sa 36 godina? Nisi ti kriva što oni ne ume da vole - govorila je Atijasova.

Luna više nije mogla da podenese, pa je povratila od bolova.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.