RAT SESTARA! Edita: STRAŠNO JE KAD NEKOM UNIŠTIŠ BRAK! Luna: EDITA, NEBITNA SI!

Izvor: Svet, 18.Jul.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT SESTARA! Edita: STRAŠNO JE KAD NEKOM UNIŠTIŠ BRAK! Luna: EDITA, NEBITNA SI!

Popularna pevačica i bivša članica grupe ,,MinistarkeEdita Aradinović u nekoliko navrata žestoko je osudila postupke svoje sestre Lune Đogani, a kako tvrdi, one već godinama nemaju nikakvu komunikaciju.
Aradinovićeva je priznala da je najmanji problem kada nekome nisi prvi u životu, već da je mnogo strašnije kada rušiš odnos koji su dvoje ljudi gradili godinama.
– Ne bih volela nikada da sam nekom druga. Bio bi mi povređen ego, koji svi mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imamo. Međutim, najmanji problem bi u celoj priči bio to što nekom nisi prva. Mnogo je strašnije što nekom rasturaš brak, staješ između supružnika i rušiš nešto što su godinama gradili,’ rekla je Edita, dok je Luna bila znatno oštrija:
– Bez obzira na to što smo sestre, meni je ona nebitna, kao i njeno mišljenje. Ne zanima me šta izjavljuje. Jednostavno, nemam komentar za bilo šta što kaže. Stvarno imam preča posla u životu, a to je da na prvom mestu uredim svoj život – rekla je Luna.



SvetSvet
The post RAT SESTARA! Edita: STRAŠNO JE KAD NEKOM UNIŠTIŠ BRAK! Luna: EDITA, NEBITNA SI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.