RASKID TRESE ZADRUGU - SVE JE DEFINITIVNO: Mislim da se nikada nećemo pomiriti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID TRESE ZADRUGU - SVE JE DEFINITIVNO: Mislim da se nikada nećemo pomiriti (VIDEO)

Ona je samo ćutala...

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Nakon što je imao sukob sa ovonedeljnim vođom, Brendonom (te scene pogledajte na OVOM linku), Miki Đurčičić je prvo pitanje postavio Marku Petruševiću Petrućiju, a ovaj zadrugar je objasnio zbog čega je došlo do raskida sa Rebekom Popović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ne funkcionišemo, treći put smo se posvađali zbog novca, povredila me je time što je rekla da sam stipsa, mislim da se nećemo pomiriti. To i nije bila neka veze, to su svi videli - rekao je Petrući.

Rebeka nije imala komentar, samo je slušala sa strane, pa se igra nastavila u mirnom tonu.

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.