RASKID ANE I DAVIDA!? David OBJAVIO sliku na INSTAGRAMU, a ovaj DETALJ niko nije PRIMETIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID ANE I DAVIDA!? David OBJAVIO sliku na INSTAGRAMU, a ovaj DETALJ niko nije PRIMETIO!

Nevolje u raju!

Nakon izlaska iz Zadruge Ana Korać i David Dragojević su se kleli jedno drugom u ljubav i garantovali da će njihova ljubav opstati bez obzira na to što su mnogi tvrdili suprotno.

Upravo Lepi Mića koji je bio dobar prijatelj Ane Korać i koji je dobro poznaje, tvrdio je da David ne može zadržati ženu kao što je Ana jer ona nije tip koji se može skrasiti, a tvrdio je i da devojka kao što je Ana zahteva život u luksuzu.

Nakon izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni su nekoliko meseci odolevali ovome i uspeli su da održe vezu i svoju, kako oni kažu veliku ljubav. Ipak, u poslednje vreme sve je čini se krenulo nizbrdo.

Ana je pre izvesnog vremena otišla u Milano kod svoje drugarice Soraje Vučelić, a tamo su njih dve uživale u šopingu, koji je sudeći po kesama i modni brendovima koštao mnogo. Tada je navodno došlo do prve ozbiljne svađe između Ane i Davida, kada je on zahtevao da se Ana vrati kući, ali ona ga nije ni tada poslušala, posvađali su se, a nakon toga i raskinuli.

U međuvremenu je na Davidovo insistiranje palo i pomirenje, a od tada su ponovo nerazdvojni.

Ipak, ono što smo mi primetili je da David vrlo često na Instagramu objavljuje fotografije, taguje Anu i uvek je tu za nju, kao da joj služi.

Poslednja objava na njegovom profilu govori u prilog tome. Ana je trenutno u Turskoj gde ima snimanje, a on je sa njom.

Na storiju se vidi ona kako leži na krevetu, a David joj prilazi i na poslužavniku donosi doručak.

Da li to David čini sve da bi zadržao Anu? Ostaje da vidimo!

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.