RANI RADOVI STANIJE DOBROJEVIĆ: BEZ SILIKONA PROVOKATIVNO IGRA U TANGA GAĆICAMA VIDEO (18+)

Izvor: Svet, 20.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANI RADOVI STANIJE DOBROJEVIĆ: BEZ SILIKONA PROVOKATIVNO IGRA U TANGA GAĆICAMA VIDEO (18+)

Starleta Stanija Dobrojević često morališe devojkama koje se nalaze u rijalitiju “Zadruga”, a naročito joj je trn u oku Dorotea Jovanović, čiji snimak iz noćnog kluba u kojem igra provokativno oko šipke u tangama je isplivao u javnost.
Ipak, izgleda da ni popularna Standža nije baš bila smernog ponašanja tokom svoje mladosti, jer je i njen video sada zapalio internet.
Naime, Dobrojevićeva se svojevremeno snimala u svojoj kući obučena samo u cvene tanga gaćice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i brus, a o njenim nežnim godinama koje je imala tada govori i činjenica da na snimku još uvek nije ugradila silikone.
Uverite se i sami:

svetsvet
The post RANI RADOVI STANIJE DOBROJEVIĆ: BEZ SILIKONA PROVOKATIVNO IGRA U TANGA GAĆICAMA VIDEO (18+) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.