RADA MANOJLOVIĆ PAZARILA NAMEŠTAJ ZA 11.500 EVRA!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2010, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ PAZARILA NAMEŠTAJ ZA 11.500 EVRA!

Rada je rešila da se skući! Dok njene koleginice bacaju novac na skupocene krpice, jedna od najpopularnijih „Zvezda Granda“ pazari stvari za kuću u rodnim Četerežima koju gradi više od pola godine. Kako su radovi pri kraju, Manojlovićeva se bacila na kupovinu nameštaja kako bi njen seoski dom od 180 kvadrata izgledao luksuzno i moderno.

- Sve za prostranu dnevnu sobu Rada je nabavila u Milanu. Crne kožne fotelje i udoban trosed platila je oko 3.000 evra, dok je za spavaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sobu sa francuskim ležajem izdvojila 2.500. Rada je odabrala i savršenu kuhinju u braon boji s najsavremenijim tehničkim uređajima, za koje je iskeširala dodatnih 6.000 evra. Ostalo joj je da opremi još dve manje sobe i da se useli - kaže naš izvor blizak mladoj pevačici.

Atraktivna pevačica potvrdila je da uveliko sređuje svoj novi dom.

- Tačno je da radim na opremanju kuće i da sam određeni nameštaj nabavila u inostranstvu, ali zaista ne želim da pričam o cenama - rekla je Rada za Kurir.

Videćemo koga će zvati na useljenje. Možda u Četereže bane i neki teniser. Nikad se ne zna.          
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović na nameštaj potrošila 11.500 evra

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2010

Pevačica Rada Manojlović rešila je da opremi kuću nbsp; u rodnim Četerežima koju gradi više od pola godine. Kako su radovi pri kraju, Manojlovićeva se bacila na kupovinu nameštaja kako bi njen seoski dom od 180 kvadrata izgledao luksuzno i moderno.

Nastavak na Svet plus...

Rada Manojlović oprema kuću u Četerežu: Fotelje i trosed 3.000, fransuski ležaj 2.500, kuhinja 6.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2010

Rada Manojlović je rešila da se skući! Dok njene koleginice bacaju novac na skupocene krpice, jedna od najpopularnijih „Zvezda Granda“ pazari stvari za kuću u rodnim Četerežima koju gradi više od pola godine. Kako su radovi pri kraju, Manojlovićeva se bacila na kupovinu nameštaja kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.