Pun Mesec donosi sreću za ove znakove: Ovan, Rak, Vaga, Jarac!

Izvor: Svet plus, 08.Apr.2020, 12:48

Pun Mesec donosi sreću za ove znakove: Ovan, Rak, Vaga, Jarac!

Šansa za novu strast ili novi posao od 8. aprila 2020. godine! Pun Mesec donosi sreću za ove znakove, Ovan, Rak, Vaga, Jarac! Sezona Ovna odavno je započela i sada doživljavamo njegovu vatrenu strast. 

Sezona Ovna odavno je započela i sada doživljavamo njegovu vatrenu strast. Kako se ružičasti Supermesec pojavljuje 8. aprila 2020. godine, stvari će postati intenzivnije.

Vaga

Ovaj pun Mesec je u vašem znaku, stoga ćete promene doživeti intenzivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od ostalih. Sada je vreme da stavite sebe na prvo mesto. Provedite malo vremena u samoći, budite pažljivi prema sebi, slušajte šta vaše srce želi.

Skloni ste da previše brinete za druge, a to vam u poslednje vreme uzima svoj danak. Kada se budete osećali srećno, moći ćete da se još bolje brinete za druge!

Ovan

Ovaj Supermesec se pojavljuje u vašoj kući partnerstava i suprotstavlja se vašem Suncu. To može dovesti do trvenja između onoga što želite i načina na koji treba da napravite kompromis da biste ostali zadovoljni.

Mesečeva svetlost otkriće prave boje onih oko vas, zato obratite pažnju. Odlučite ko će vam ostati u životu, ostale otpustite.

 Susam i med kao lek! Recepti za anemiju, potenciju i bolje zdravlje!

Jarac

Ružičasti Supermesec uskoro će osvetliti vašu kuću karijere, stoga očekujte neku vrstu zaključivanja. Kako se prošli projekti završavaju, zašto ne biste planirali svoj sledeći veliki korak?

Pokušajte da uskladite svoj posao s višim osećajem dužnosti. Ne brinite, Mesec će vas uputiti prema onome što uistinu želite.

Rak

U ratu ste sami sa sobom, a ovaj Supermesec samo će istaknuti tu borbu. Možete doći do tačke pucanja jer gubite osećaj stabilnosti.

Pokušajte da prigrlite ravnotežu, sa sobom i sa drugima. Stvorite svoj lični sigurni prostor i pronađite svoj zen. To ćete preživeti.

 Šišanje kod kuće?! Ovo su greške koje ne smete da pravite!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.