Pukla tikva, Luna priznala sve što je dugo ćutala o Marku

Izvor: Svet, 12.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla tikva, Luna priznala sve što je dugo ćutala o Marku

Luna Đogani je, odgovarajući na pitanja obožavalaca, otkrila nekoliko dosad nepoznatih informacija o odnosu sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem.
“Bilo je dosta toga, ali moram da priznam, iako će mnogima to biti neobično, nedavno mi je kupio jedan lep kauč”, izjavila je Đoganijeva.
“Kad sam kupila stan, mama ga je opremila i tu je bio jedan lep kauč, ali on nije bio dovoljno veliki da se opružiš na njemu i uživaš dok gledaš TV. Trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi je nešto udobnije. Marko se složio s tim i bio je prva osoba koja je promenila nešto u mom stanu. Kupio mi je jako lep kauč sa kog nikad ne želim da ustanem. Savršeno se uklopio u moj stan. Ne želim da dam neki kliše odgovor da me je izveo negde. Ovo je nešto što je meni bilo slatko, lepo i pažljivo.”
Odgovarajući na ostala pitanja, pevačica je priznala da biMarku oprostila prevaru.
“Nikada ne bih oprostila izdaju, ali ne u smislu prevare, nego kada te neko proda za sitno. To nikada ne bih mogla da oprostim partneru, da me proda za nešto što nije vredno i brzo prođe u životu. Za mene je ljubav mnogo jača i veća od svih tih materijalnih stvari koje se potroše i prođu”, bila je jasna Luna.
svetRajko Ristić/Svet
The post Pukla tikva, Luna priznala sve što je dugo ćutala o Marku appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.