Publika odabrala: Jašar otvara koncert svojim megahitom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:53

Publika odabrala: Jašar otvara koncert svojim megahitom

Jašar Ahmedovski stavio je svoje fanove na slatke muke kada je doneo odluku da njima prepusti izbor pesme kojom će otvoriti svoj prvi beogradski koncert u karijeri.

. Ipak, odluka je doneta. Posle više stotina glasova koji su pristigli na društvenim mrežama, gladsovi su prebrojani, a jedna od najvećih zvezda domaćeg folka muzički spektakl na Tašmajdanu 10. juna počeće hitom „Jednoj ženi za sećanje dugo“.

- Više od četiri decenije čekam na ovo druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pošto će čitavo veče biti posvećeno onima koji su me voleli i pratili svih ovih godina, logično je bilo da oni odluče kako ćemo ga početi. Bila je velika borba među mojim pesmama, ali je na kraju pobedila pesma koja je obeležila moj početak karijere – rerkao je Jašar koji se već uveliko sprema za koncert, za koji vlada ogromno interesovanje.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, mobilne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.