Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band!

Izvor: Svet plus, 03.Dec.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band!

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band izvodi najveće hitove Metallice sa simfonijskim orkestrom! "Metallica Symphony" koncert počinje u 20 časova, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band izvodi najveće hitove Metallice sa simfonijskim orkestrom

Ukoliko volite Metallicu i klasiku, večerašnji spektakl u Kombank dvorani je pravi koncert za vas - momci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iz poznatog Black Metallica tribute benda provešće vas kroz fantastičan opus legendarnog ''S & M'' albuma.

''One'', ''Master Of Puppets'', ''Nothing Else Matters'' samo su neke od numera koje će Black izvesti u pratnji četrdesetočlanog simfonijskog orkestra.

Black Metallica tribute bend osnovan je 2016 godine od strane vrhunskih muzičara i velikih fanova grupe Metallica, koji svakim svojim koncertom veličaju opus čuvenog metal benda.

Zbog odlične svirke i neverovatne fizičke sličnosti frontmena Steve Mesaroša sa Jamesom Hetfieldom, Black važe za jednu od najtraženijih Metallica tribute grupa u Evropi, o čemu svedoče brojni koncerti u Austriji, Italiji, Sloveniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Metallica Symphony koncert počinje u 20h, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.