Proveli Božić na plaži! Više se ne kriju

Izvor: Svet, 09.Jan.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proveli Božić na plaži! Više se ne kriju

Milica Todorović i Petar Strugar Božić provode zajedno u Budvi i uživaju u ljubavi. Popodne su presedeli u kafiću na plaži tik uz obalu mora, a odale su ih objave na društvenim mrežama.

Glumac je okačio sliku na kojoj se vidi identičan pogled koji se pojavljuje na snimku Milice Todorović. Ovo je definitivno potvrda da im veza prija i da provode mnogo vremena zajedno.


SvetSvet
The post Proveli Božić na plaži! Više se ne kriju appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Probajte da ne zaplačete! Gruova udovica podelila sliku sa svojim pratiocima na instagramu

Izvor: Svet, 10.Jan.2020, 12:54

Danica Andonov ostala je bez svog muža pre četiri meseca, a sada se na društvenim mrežama prisetila kako je bilo nekada.. Reperova udovica objavila je na Instagramu fotografiju sa Gruom, pa je napisala i emotivnu poruku:. “Nisu loša sećanja ono što nas rastuži. Nekada su to i najlepša sećanja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.