Prošetala “piletinu”: Pevačica u društvu mlađeg muškarca

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošetala “piletinu”: Pevačica u društvu mlađeg muškarca

Pevačica Vesna Zmijanac (57) pre nekoliko meseci okončala je dugogodišnju vezu sa biznismenom Željkom Rstićem koji ju je varao sa dosta mlađom ženom. Da opasnije žene od prevarene nema, pokazuje Zmijančeva ovih dana.

Naime, ona se sređena, podmlađena i raspoložena pojavila na proslavi jednog magazina ruku podruku sa operskim pevačem Nikolom Mijailovićem (41).

Njih dvoje su navodno bili u vezi pre nego što se pevačica zaljubila u Ristića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a sada su dodatno podgrejali te navode. Možda stara ljubav stvarno zaborava nema.

Da li povređena Vesnina sujeta samo želi da vrati Željku milo za drago ili je u pitanju podgrevanje starih strasti, Vesna nije želela direktno da otkrije. Na pitanje da li je Nikola njen emotivni partner, ona je dvosmisleno rekla:

“To ćete morati da istražite. Vidite, srećna sam, dobro izgledam, pa sami zaključite”, odgovorila je misteriozno pevačica. Za to vreme njen pratilac se zadovoljno smeškao i klimao glavom.

Podsetimo, Vesna je pre pet godina izjavila da voli moćne muškarce i kako je uz nju uvek jedan takav, spomenuvši pritom Nikolu. Nikada nije krila da joj prija i da se pored njega oseća odlično. Vesna je za rekla da joj ne smeta što je Nikola 16 godina mlađi od nje, kao i da je pokreće njegova energija.

Vesna se sa Nikolom prošetala crvenim tepihom, a njih dvoje su uskladili Stil, čak i boje. Pevačica je bila raspoložena i široko se osmehivala. Nedavno se vratila iz Grčke s odmora, koji joj je očigledno prijao. Nikola i Vesna se znaju godinama,

“On je neko ko mi je važan i s kim se lepo družim. Ponekad potpuno podetinjim, a on ostane ozbiljan”, rekla je Vesna.

Četvorogodišnja ljubav između Vesne i Željka Rstića pukla je u avgustu, kada ga je pevačica zatekla u liftu sa voditeljkom Tamarom Stojmirov. Ni početak njihove veze nije bio bajan, jer je Željko bio u braku.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.