Promenio lični opis: Nikola postao “opasan momak”!

Izvor: Svet, 20.Avg.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenio lični opis: Nikola postao “opasan momak”!

Nikola Paunović ne pojavljuje se više na javnoj sceni Srbije, ali kako kaže priprema neke projekte kojima planira da se vrati u žižu javnosti.
Ako je suditi po fotografijama koje postavlja na društvene mreže, Nikola je potpuno promenio lični opis, te sve više teži ka stajlingu “opsanog momka”. Kao što možemo da vidimo sada ima skroz kratku kosu, bradu i tetovaže, ali i namršten i ozbiljan izraz lica koji mu nije bio svojstven u periodu kada je učestvovao u “Operaciji Trijumf”.
Uz postavljenu fotku Nikola je napisao da je spreman za maskenbal, a ostaje da vidimo na šta je tom prilikom mislio.
Paunović se posle učešća u pomenutom muzičkom takmičenju umalo plasirao i na “Eurosong”, a kasnije je učestvovao i u “X Faktoru”, ali tu nije postigao zapažen uspeh.


Autor: Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Niko ga nije prepoznao: Šta se desilo Nikoli?!

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2014

Nikola Paunović ne pojavljuje se više na javnoj sceni Srbije, ali kako kaže priprema neke projekte kojima planira da se vrati u žižu javnosti...Ako je suditi po fotografijama koje postavlja na društvene mreže, Nikola je potpuno promenio lični opis, te sve više teži ka stajlingu “opsanog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.