Promena zbog uloge: Miloš Biković više ne izgleda ovako

Izvor: Tracara.com, 07.Sep.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena zbog uloge: Miloš Biković više ne izgleda ovako

(foto: Instagram) Naš poznati glumac Miloš Biković i dalje vredno radi za rusko tržište. Trenutno snima istorijsku seriju Okrijeni, zbog koje je morao da napravi malu promenu. Naime, za potrebe ove serije, Biković je pustio brkove, zalizao i malo prosvetlio kosu. Promenom se fanovima pohvalio na Instagramu, fotografijom na kojoj pozira na konju. “On je insistirao na selfiju, a ko sam ja da odbijem takvog konja?”, napisao je glumac ispod fotke. A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Sep 6, 2017 at 2:50am PDT A ako je sudeći po brojnim lajkovima i pozitivnim komentarima, žene su oduševljene mladim glumcem i u ovakvom izdanju.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

TOTALNA PROMENA! Katarina Grujić više ne izgleda ovako! (foto)

Izvor: Svet, 07.Sep.2017

Katarinu Grujić znamo kao vatrenu crnku, ali pevačica je sada rešila da potpuno promeni svoj imidž. Na fotografiji koju je postavila na Instagram mnogi je neće prepoznati na prvi pogled.. Naime, Kaća je odsekla šiške i posvetlila kosu, a uz fotografiju je napisala “Usudi se da budeš drugačiji”.. Kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.