Progovorila kućna pomoćnica! Lepa Brena nije cicija!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorila kućna pomoćnica! Lepa Brena nije cicija!

Progovorila kućna pomoćnica! Izrevoltirana pričama o pevačici, nekadašnja kućna pomoćnica folk dive je ispričala detalje iz vremena koje je provela radeći u njenoj kući. Lepa Brena nije cicija!

Nekadašnja kućna pomoćnica pevačice Lepe Brene kaže da je ona izuzetna žena i da je prema njenoj porodici bila ista kao i prema svojoj:

"Kad god bih završila sa poslom i krenula kući, ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše... Nije htela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje ćerke i davala nam odeću za sve prilike."

Ova žena tvrdi da su njena deca zahvaljujući Lepoj Breni završila fakultet i da bi ona i danas radila kod pevačice da nije ostarila.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.