Prodavanje magle: Prodaje se vazduh sa koncerta Kanjea Vesta za 64.000 evra?!

Izvor: Svet, 07.Mar.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavanje magle: Prodaje se vazduh sa koncerta Kanjea Vesta za 64.000 evra?!

Jedan korisnik “eBay” sajta, specijalizovanog za internet prodaju, postavio je neobičnu ponudu i svim zainteresovanim dao mogućnost da kupe vazduh sa koncerta američkog repera Kanje Vesta.

Drugim rečima, korisnik koji se krije iza imena ” bangn_jass ” ponudio je kupcima zatvorenu kesu ispunjenu vazduhom sa koncerta ovog repera. Nije precizirao sa kog koncerta je “uhvatio” vazduh ali je početna cena od 49.000 dolara ubrzo skočila i na 64.000 dolara. A kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << objasnio u opisu ponude, vazduh je “uhvatio” tako što je na koncertu, otvorio kesu i zatvorio vazduh u nju.

Nakon ovakvog opisa, ponude za ovaj predmet su samo rasle.
Ovo nije jedini korisnik koji na “eBay” prodaje ovakve stvari, tim pre što na ovom sajtu nekolicina korisnika takođe prodaje vazduh sa koncerta popularnog repera, ali taj vazduh je nešto jeftiniji.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodavanje magle: Prodaje se vazduh sa koncerta Kanjea Vesta za 64.000 evra?!

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2015

Jedan korisnik “eBay” sajta, specijalizovanog za internet prodaju, postavio je neobičnu ponudu i svim zainteresovanim dao mogućnost da kupe vazduh sa koncerta američkog repera Kanje Vesta...Drugim rečima, korisnik koji se krije iza imena ” bangn_jass ” ponudio je kupcima zatvorenu kesu ispunjenu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.