Princ Hari uhvaćen u šetnji sa novom devojkom! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari uhvaćen u šetnji sa novom devojkom! FOTO

Princ Hari, pripadnik britanske kraljevske porodice, i njegova nova devojka, glumica Megan Markl privlače veliku pažnju otkako se saznalo da su zajedno, a sad su napokon i viđeni u javnosti. 

Jedan Britanski tabloid objavio je prve fotografije princa Harija i njegove nove devojke, Megan Markl, koja je proteklih nedelja boravila u Londonu. Oni su uslikani kada su izlazili iz pozorišta, a pratio ih je samo jedan telohranitelj. Kada su odgledali predstavu, krenuli su u šetnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gradom, a na njihovim licima je bilo primetno da su bili jako raspoloženi.

#princeharry and #meghanmarkle take a stroll on the streets of #London #datenight Credit: The Sun @sosicapri30

A photo posted by sosicapri30 (@sosicapri30) on Dec 14, 2016 at 6:14pm PST

Podsetimo, da su princ i glumica zajedno saznalo se krajem oktorbra, a njih dvoje su se upoznali u maju u Torontu, gde je Megan snimala hit seriju "Suits" u kojoj igra jednu od važnijih uloga. Izdato je i javno saopštenje od kraljevske porodice gde je zvanično obelodanjena njihova veza, a tada je on zamerio medijima koji su napadali njegovu novu devojku i njenu porodicu, na sličan način kao što su to radili njegovoj majci, princezi Dajani.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.