Previše skupi: Niko nema para da dovede U2 u Srbiju

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Previše skupi: Niko nema para da dovede U2 u Srbiju

Irska rok grupa U2 najavila je da će uskoro objaviti novi album “Songs of Experience”, tri nedelje pošto je na internetu izašao njihov poslednji album. Na žalost publika u Srbiji ih neće videti, jer su previše skupi.
“Bono i “U2” koštaju 3 miliona evra. Oni se takmiče sa Rolingstonsima po ceni, ko će da napravi skuplju i veću turneju. Njihova cena za Srbiju mogla bi da bude neznatno manja, zbog manjih troškova lokalne organizacije, ali to bi možda bilo deset posto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ne verujem da postoji menadžer u našoj zemlji koji bi mogao da rizikuje toliki novac i da dovede “U2”. Takođe ni država nije zainteresovana da pomogne. Ne verujem da ćemo ih videti u Beogradu”, kaže Maksa Ćatović, menadžer.
Isto Misli i Raka marić iz produkcije “Music Star”.
“U2 su imali 130.000 ljudi u Hrvatskoj na dva koncerta na Maksimiru, ali je lokalni organizator na kraju bio u minusu. Previše su skupi. Najjeftinija karta za njihov koncert morala bi da bude veća od 50 evra, a to je u Srbiji nemoguće”, kaže Raka Marić.
Momci iz “U2” su izjavili da bi voleli da sviraju i manje prostore, poput “02 Arene” u Londonu kako bi promovisali novi album. Album “Songs of Innocence” koji je trenutno na internetu, bavi se temama “porodice, ljudskih odnosa i raznih otkrića”.


Izvor: Blic
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.