Prešla na fudbalere: Adrijana Lima smuvala Nejmara

Izvor: Svet, 24.Jun.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešla na fudbalere: Adrijana Lima smuvala Nejmara

Brazilska lepotica Adrijana Lima nakon razvoda od Marka Jarića upustila se u kratku romansu sa izvesnim Džoom, koju je sada okončala zbog popularnog fudbalera.
Lima je raskinula sa Džoom, koga je upoznala u teretani, posle nekoliko meseci zabavljanja. Iako se činilo da je našla muškarca uz kojeg će preboleti razvod od našeg košarkaša, okolnosti su se promenile i Lima je rešila da nastavi dalje.
Uprkos tome što ovaj bilder izgleda stameno, nije zadovoljio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kriterijume Viktorijinog anđela, jedne od zvanično najlepših žena na svetu.
“Draga ženo, ponekad ćeš biti previše žena. Previše pametna, previše lepa, previše snažna. Bićeš previše nešto što će činiti da se muškarac oseti manje muževno, što će te naterati da osećaš da moraš da budeš manje žene. Najveća greška koju možeš da napraviš jeste da izbaciš dragulje iz svoje krune da bi je tvoj muškarac lakše nosio. Kad se to desi, moraš to da znaš, ne treba ti manja kruna – treba ti muškarac sa većim rukama”, napisala je manekenka nedavno na Instagramu, očigledno inspirisana svojim ljubavnim životom.
Iako su mnogi u ovim redovima prepoznali Marka Jarića, čini se da se ipak odnosilo na skorije razočaranje. Međutim, očigledno je da je bivša srpska snajka veoma brzo našla tog novog sa većim rukama, jer su pre nekoliko dana osvanule fotografije na kojima je u provodu sa fudbalerom Barselone Nejmarom. On se sam pohvalio da je sa Viktorijinim anđelom i pisao o tome kako je ona predivna, nakon čega su svetski mediji krenuli da pišu o njihovoj romansi, što nijedno od njih nije demantovalo. A ako je suditi prema fotografiji, veoma se dobro zabavljaju, a da li će se iz svega razviti nešto ozbiljnije – saznaćemo uskoro.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prešla na fudbalere: Adrijana Lima smuvala Nejmara

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015

Brazilska lepotica Adrijana Lima nakon razvoda od Marka Jarića upustila se u kratku romansu sa izvesnim Džoom, koju je sada okončala zbog popularnog fudbalera...Lima je raskinula sa Džoom, koga je upoznala u teretani, posle nekoliko meseci zabavljanja. Iako se činilo da je našla muškarca uz kojeg...

Nastavak na Scandal.rs...

Posle košarkaša fudbaler: Da li je Adrijana Lima našla novog dečka?

Izvor: B92, 24.Jun.2015

Brazilska manekenka Adrijana Lima je nakon razvoda od Marka Jarića počela da izlazi i očigledno se dobro zabavlja...Naime, ona je nedavno prekinula vezu sa Džoom, dečkom kog je upoznala u teretani, a čuveni fudbaler Nejmar je objavio na svom Instagram profilu jednu veoma zanimljivu fotografiju...Ispod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.