Prepoznajete li ga? Naš pevač ZAPREPASTIO novim izgledom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete li ga? Naš pevač ZAPREPASTIO novim izgledom (FOTO)

Neprepoznatljiv!

Naš poznati pevač Nikola Rokvić i ranije je drastično menjao frizuru, ali sada je doslovno ostavio bez teksta sve fanove. Toliko da ga nisu ni prepoznali.

– Ja i moja super baka Milka u elementu... Sada je prabaka... Uvek puna pozitivne energije. Od nje učimo – napisao je Nikola uz sliku na kojoj je sasvojom bakom, i to u ludom provodu.

Njih dvoje su na slici nasmejani dok đuskaju, pa su Nikolini pratioci sa oduševljenjem dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu vest.

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 4, 2018 at 10:14am PDT

Međutim, većina je ostala bez reči jer nisu mogli da poveruju u ono što vide – naš popularni pevač više uopšte ne liči na sebe. Naime, on je kosu ofarbao u plavo, pa kažu da sad više podseća na Bilija Ajdola nego na sebe.

Takođe, ovaj Nikolin post rado su dočekale i njegova mama Slavica i tetka Suzana.

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on Oct 2, 2018 at 4:14am PDT

– Snaga koju nam ona pruža je neprocenjiva. Snaga kojom nas je donela na svet, koju samo majka može da pruži svome potomstvu. S kolena na koleno, postajući sve jača i moćnija. Snaga ljubavi – napisala je Nikolina mama o njegovoj baki, a njena sestra Suzana je takođe iskazala sreću i ponos jer ima, kako kaže, takvu majku zmaja.

– Zadala je nama ćerkama veliki zadatak, nadam se da ćemo uspeti da joj pariramo, učeći od nje sve što je učinila i što čini za svoje najbliže; muža, decu,unučiće i praunučiće – napisala je Nikolina tetka o super baki Milki.

RIZIČNA TRUDNOĆA?! Prija otkrila zašto je OTKAZALA sve nastupe! Lekar mi je rekao da... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.