Preminuo legendarni glumac vestern filmova Džefri Luis

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo legendarni glumac vestern filmova Džefri Luis

Američki glumac Džefri Luis, kog publika najviše pamti po ulogama u brojnim vesternima, preminuo je u 80. godini u svom domu u Vudland Hilsu, u Kaliforniji.

Luis se često pojavljivao u filmovima svog kolege i prijatelja Klinta Istvuda, kao što su “Ponoć u vrtu dobra i zla”, “Ružičasti kadilak” i “Bronko Bili”.

Kako prenose američki mediji, uspešnu karijeru ostvario je i na televiziji, glumeći u serijama “Bonanca”, “Nemoguća misija”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Mala kuća u preriji”, “Red i Zakon” i mnogim drugim.

Bio je poznat i kao otac pevačice i glumice Džuliet Luis.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Preminuo Džefri Luis, popularno lice iz vesterna!

Izvor: Kurir, 09.Apr.2015

Luis se često pojavljivao u filmovima svog kolege i prijatelja Klinta Istvuda, kao što su "Ponoć u vrtu dobra i zla", "Ružičasti kadilak" i "Bronko Bili"..Američki glumac Džefri Luis, kog publika najviše pamti po ulogama u vesternima, preminuo je u 79. godini u svom domu u Vudland Hilsu, u Kaliforniji...Luis...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.