Premijera filma “Iron Man 3″ 1. maja u “Koloseju” VIDEO

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma “Iron Man 3″ 1. maja u “Koloseju” VIDEO

Film “Iron Man 3″ u režiji Šona Bleka, nastavak avantura milijardera i pronalazača Tonija Starka, biće premijerno prikazan 1. maja u bioskopu “Kolosej”, najavio je distributer “Taramaunt”.

U novom filmu studija “Marvel”, Stark/Iron Man, koga ponovo igra Robert Dauni Džunior, suočiće se sa neprijateljem čiji uticaj nema granica.

Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima. Sateran u ćošak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << moraće da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže.

Na tom putu Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: “Da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?“

“Iron Man 3″ nije samo kulminacija prethodna dva filma, već i nastavak Marvelovih “Osvetnika”.

Autori su se odlučili da u ovom filmu istraže šta bi se desilo kad bi Toni Stark potpuno ostao bez para i igračaka i bio primoran da nađe novi način da postane super heroj.

Dauni Džunior kaže da je “najbolje kod Ajronmena to što će samo nastaviti neke stvari koje su i pokrenule ovu franšizu”.

- Posle neverovatnog uspeha ‘Osvetnika’, dobili smo mogućnost da ne uspostavljamo novi film već samo da istražimo lik Tonija Starka na potpuno prirodan i prijemčiv način – objasnio je glumac.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.