Premijera: Mia Borisavljević - NIŠTA LIČNO! Pogledajte novi spot VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Mia Borisavljević - NIŠTA LIČNO! Pogledajte novi spot VIDEO

Popularna pevačica Mia Borisavljević konačno je objavila novu numeru ''Ništa lično'' za koju je spot snimala čak tri puta!

Mia Borisavljević premijerno predstavlja novi singl ''Ništa lično''. Popularna pevačica snimala je čak tri puta spot za ovu numeru, sve dok konačno nije bila zadovoljna aranžmanom. ''Konačno. Dali smo sve od sebe'', napisala je Mia na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici. Pogledajte novi spot:

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac obara rekorde! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 13:19

Popularna pevačica Nataša Bekvalac objavila je spot za novu pesmu "Ludilo", koji je za kratko vreme pregledan preko pola miliona puta!..Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, napokon je odlučila da svoju vernu publiku obraduje novim albumom, koji će se naći u prodaji od 6. juna, a kao najavu za njega,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.