Premijera: Jelena Rozga - Žileti! Ljubavna priča bez srećnog kraja!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Jelena Rozga - Žileti! Ljubavna priča bez srećnog kraja!

Popularna hrvatska pop pevačica Jelena Rozga predstavila je danas spot za pesmu ''Žileti'', sa njenog aktuelnog albuma ''Moderna žena''.

Posle velikog uspeha koji su postigle pesme ''Pismo glava'' i ''Moderna žena'', Jelena Rozga nastavlja sa promocijom numera sa poslednjeg albuma. Ona je danas predstavila spot za pesmu ''Žileti'', za koju je muziku i tekst radio Saša Lazić, a aranžman Aca Krsmanović.

– Pesma “Žileti” je jedna od onih koja izaziva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << burnu reakciju, reč je o igri sudbine, o ljubavnoj priči koja ovog puta nije dobila svoj srećan kraj. To je posebna pesma koja govori o sudbini dvoje ljudi koji su propustili svoju šansu za ljubav-  zato se vi za svoju ljubav uvek borite. Nažalost, nema svaka ljubavna priča srećan kraj  – izjavila je Jelena povodom novog spota, a prenosi Hello.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.