Premijera: IN VIVO predstavio Kraljicu mature! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: IN VIVO predstavio Kraljicu mature! VIDEO

Popularna grupa IN VIVO predstavila je danas novu pesmu Kraljica mature, za koju su snimili i spot. Ovo je poklon njihovim fanovima za Novu godinu.

Momci iz popularnog benda IN VIVO mogu da se pohvale uspešnom godinom iza sebe, a čini se da će im naredna biti još bolja jer u nju ulaze s novom pesmom. Naime, oni su danas predstavili singl "Kraljica mature", koji su ekranizovali, što je svojevrstan način da svoje fanove i publiku obraduju i daruju im najlepši poklon za Novu godinu. Muziku, tekst i aranžman uradili su upravo oni sami, a kako to sve zvuči i izgleda, pogledajte u videu:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.