Prekinula letovanje: Pevačica se vratila sa odmora zbog virusa!

Izvor: Svet, 28.Avg.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinula letovanje: Pevačica se vratila sa odmora zbog virusa!

Poznata pevačica Tanja Savić odvojila je nekoliko dana kako bi sa porodicom otišla na letovanje, ali je bila primorana da se ranije vrati u Beograd. Naime, folkerka je uživala sa suprugom i decom u Grčkoj, ali umesto 10 dana, Tanja je na odmoru provela sedam jer je dobila stomačni virus.
“Tanja je sa porodicom otišla u Grčku na deset dana, ali je morala da skrati odmor jer je stomačni virus zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i nju i njenog supruga. Oni su se posle nedelju dana provedenih na moru spakovali i vratili u Beograd. Sva sreća, virus ih je brzo prošao, pa je Savićeva uspela da odradi zakazan nastup koji je imala”, rekao je izvor blizak pevačici.
Izvor: Alo
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pevačica je zbog virusa prekinula letovanje!

Izvor: Tracara.com, 28.Avg.2014

Prekinula letovanje… (foto: Facebook) Tanja Savić ponovo je otišla na letovanje, ali ono se nije dobro završilo! Pevačica, koja će učestvovati u drugoj sezoni emisije Tvoje lice zvuči poznato, po drugi put ove godine posetila je Grčku, sa suprugom Dušanom Jovančevićem i decom, ali je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.