Predivne vesti! Stižu rode kod poznatog srpskog para

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predivne vesti! Stižu rode kod poznatog srpskog para

Uskoro će proslaviti tri godine braka, a kao kruna velike ljubavi, stiže i beba. Novi član porodice trebao  bi da im se pridruži do kraja godine, a budući roditelji su jako uzbuđeni zbog lepih vesti.

Naša uspešna strelkinja Ivana Maksimović-Anđušić i košarkaš Danilo Anđušić postaće krajem ove godine roditelji! Kako mediji prenose, u pitanju je rana trudnoća, pa budući roditelji nisu hteli još da se oglašavaju. A da je Ivana zaista trudna, na neki način otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Danilo na Instagramu. Za njen 28. rođendan, 2. maja, postavio je zajedničku fotografiju uz komentar:

- Srećan rođendan mojoj neverovatnoj ženi. Imam osećaj da će ova godina biti posebna - napisao je Danilo uz srce i balon.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.