Predivan i neobičan beauty trend uvukao se u naša srca. Ne možemo da mu odolimo

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predivan i neobičan beauty trend uvukao se u naša srca. Ne možemo da mu odolimo

Da li ste već primetile novi beauty hit na društvenim mrežama, posebno na Instagramu? Neodoljiv, ekscentričan, divan… To je takozvani “jednorog” ajlajner i jasno nam je zašto su svi ludi za ovom mejkap inovacijom! 

A photo posted by Virgin Radio Kitchener (@virginradiokitchener) on Dec 7, 2016 at 3:06am PST

Reč je o ajlajneru koji kombinuje nekoliko tehnika i boja – konkretno standardnu crnu crtu i isprepletane šarene niti. Tako iscrtan podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na čarobnog jednoroga, pa je u skladu sa tim i dobio ime.

A photo posted by – R H I A N D A V I E S – (@r.hi.a.n) on Nov 22, 2016 at 8:30am PST
Premda deluje komplikovani, beauty vlogerke tvrde da se ne radi ni o kakvoj posebnoj nauci, i da je zapravo jednostavno ispratiti ovaj trend. Sve što vam je potrebno jeste klasični crni ajljaner, za koji smo sigurni da ga već imate u neseseru, i nekoliko olovki u različitim upečatljivim bojama.
Najpre standardno izvucite crnu liniju, koja mora biti malo deblja i duža, a potom oko nje iscrtajte šarene spirale. Cilj je postići utisak duge, a jednom kad savladate osnove možete da se poigrate s kombinacijama boja.

A photo posted by Marki Rochelle (@marki_rochelle) on Dec 1, 2016 at 8:27am PST
Ako vas je ovaj trend zaintrigirao, evo i snimka u kome je objašnjeno kako da ga ispratite. Nadamo se da će koristiti, a ako ništa – divno ga je videti! 🙂
Pročitajte i… Tečni bronzer je novi omiljeni proizvod profi šminkera. Oduševiće i vas
Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je trenutno najpopularnija boja ruža za usne na svetu. Da li ste je već probale?

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Dec.2016, 13:22

Ako sada zavirite u svojoj neseser, pretpostavljamo da ćete moći da izdvojite bezbroj ruževa za usne i to u različitim nijansama. Ali, nijansa koja je poslednjih dana potpuni trend i koja će se sigurno održati i u 2017. godini je… crna. Imate li je u torbici? A photo posted by MAKEUP BY KRYSTAL...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.