Pravila su pravila: Na kom sastanku treba preći na seks?

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravila su pravila: Na kom sastanku treba preći na seks?

Pravila koja su vezana za to kada i gde je najbolje imati prvi seks sa novim partnerom, mogu da budu vrlo zbunjujuća i da vas nerviraju.

Ponekad, posebno ako niste u potrazi za nekim s kim biste ušli u dugu vezu, brzo “uskakanje u krevet” se čini ispravno.

Nasuprot tome, verovanje da seks treba da dođe tek posle određenog broja sastanaka (čuvena tri), može da bude frustrirajuće, a ponekad i zastrašujuće, jer morate da vodite računa i držite svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << libido pod kontrolom.

Ipak, ta pravila su stvar prošlosti. Novo pravilo bi trebalo da glasi: “Neka se veza polako razvija, a seks će se desiti prirodno kada oboje budete želeli.” ž

Znači, bez ograničenja brojem sastanaka! Tako da ne morate da brinete ako do seksa dođe posle nedelju dana, a možda i posle čitavih mesec dana iščekivanja.

Ako osećate da je druga strana spremna, onda prekinite čekanje. Poenta je da dozvolite svojim i partnerovim emocijama i instinktu da vas vodi do prvog seksa.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.