Poznati koji su imali afere s transseksualcima

Izvor: Svet, 18.Jan.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati koji su imali afere s transseksualcima

Iako slavni muškarci na sve moguće načine pokušavaju da sakriju svoje afere, za neke od njih ipak smo saznali. Ono što je, međutim, u ovoj priči najzanimljivije, jeste činejnica da nisu u pitanju obične afere, već ovog puta govorimo o “izletima” u društvu transseksualaca.
Ove priče šokirale su javnost, ali neke zvezde otvoreno su priznale svoje sklonosti. Pogledajte koji su se sve poznati muškarci rado družili s transseksualcima.
Foto: Guliver/Getty
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<


Čarli Šin
Sumnja se da je poznati televizijski glumac virusom HIV-a zaražen upravo od strane jedne transseksualne prostitutke. Čarlijevi bliski prijatelji otkrili su medijima da je on dugo bio fasciniran transseksualcima, te da je često pozivao na svoje žurke transseksualne prostitutke s kojima se rado “družio” u krevetu. Glumac nije potvrdio ove priče, ali šuška se da je jedna od ovih prostitutki čak snimila seks s njim, te da ga već dugo tim snimkom ucenjuje, i da joj je glumac već platio milone dolara kako snimak njihovog seksa ne bi završio u medijima.
Koje su još zvezde imale ovakve ili slične afere pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznati koji su imali afere s transseksualcima

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2016

Iako slavni muškarci na sve moguće načine pokušavaju da sakriju svoje afere, za neke od njih ipak smo saznali. Ono što je, međutim, u ovoj priči najzanimljivije, jeste činejnica da nisu u pitanju obične afere, već ovog puta govorimo o “izletima” u društvu transseksualaca...Ove priče šokirale...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.