Poznate ličnosti koje su se lečile od alkoholizma

Izvor: Svet, 15.Feb.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti koje su se lečile od alkoholizma

Životi poznatih ličnosti i pored svih prednosti, bogatstva i slave nisu po pravilu i sjajni. Brojne zvezde nastradale su usled predoziranja, a postoje i one koje su manje ili više uspešno uspele da se oslobode zavisnosti.
Foto: Guliver/Getty



Pogledajte u nastavku koje su sve zvezde završile na rehabilitaciji i lečile se od alkoholizma.
Foto: Guliver/Getty



Kristin Dejvis
Zvezda serije “Seks i grad” priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je jednom prilikom da je trezna otkako je postala slavna. Ona se prijavila na lečenje još pre nego što se pojavila na malim ekranima. Njeno priznanje u javnosti šokiralo je mnoge, budući da u našoj omiljenoj seriji glumi Šarlot, poznatu kao pravo “nevinašce”.
Koje su još slavne ličnosti bile na rehabilitaciji od alkohola pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznate ličnosti koje su se lečile od alkoholizma

Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2016

Pogledajte u nastavku koje su sve zvezde završile na rehabilitaciji i lečile se od alkoholizma...Kristin Dejvis..Zvezda serije “Seks i grad” priznala je jednom prilikom da je trezna otkako je postala slavna. Ona se prijavila na lečenje još pre nego što se pojavila na malim ekranima. Njeno priznanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.