Potresna poruka Cecine ćerke Arkanu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna poruka Cecine ćerke Arkanu

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović je na Instagramu pokazala svoju tugu za ocem kojeg je izgubila kada je bila mala.

Anastasija je na svom Instagram profilu postavila fotografiju svog oca Arkana i na engleskom napisala: "Nedostaješ mi samo kada dišem".

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Jul 13, 2015 at 11:08am PDT

Da i njenom bratu Veljku nedostaje otac pokazao je nedavno kada je postavio srceparajuću fotografiju na kojoj je on na očevom grobu.

Kada je Arkan ubijen 2000. godine, Veljko je imao samo četiri godine, a njegova sestra Anastasija dve godine.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPASNA KONKURENCIJA Ona će skinuti sa trona zadnjicu Kim Kardašijan

Izvor: Blic, 14.Jul.2015

Iako je njena sestra Kim Kardašijan svetsku slavu stekla zahvaljujući pozamašnoj zadnjici, čini se da joj njena mlađa sestra Kloi postaje ozbiljna konkurencija...A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Jul 8, 2015 at 11:24am PDT..Kloi je postavila fotografiju na Instagramu na kojoj je u prvom...

Nastavak na Blic...

Cecina ćerka napisala srceparajuću poruku Arkanu!

Izvor: Blic, 14.Jul.2015

Anastasija je veoma aktivna na društvenim mrežama, a ovaj put je pokazala koliko joj nedostaje otac...Na Instagramu je postavila njegovu sliku i uz nju ostavila komentar koji je mnoge rastužio:..I only miss you when i'm breathing...A photo posted by Anastasija Raznatovic (@raznatovic_anastasija) on...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.