Potpuno drugačija: Rijana u najelegantnijem izdanju ikada

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno drugačija: Rijana u najelegantnijem izdanju ikada

Popularna pevačica Rijana bila je organizator, domaćica i izvođač na svom prvom dobrotvornom događaju “The Diamond Ball”, a svi pogledi su s razlogom bili upereni u nju.
Iako je poznata kao neko ko je sklon provokativnim stajlinzima i golišavim fotografijama, ona je ovaj put u skladu sa prilikom odlučila da svima pokaže i svoju ljupku stranu.

Na svečanom večernjem događaju namenjenom prikupljanju sredstava za njenu organizaciju “Clara Lionel Foundation”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pevačica je plenila lepotom, dostojanstvom, šarmom i elegancijom.
U dugoj ružičastoj satenskoj toaleti mamila je uzdahe prisutnih, a njen dekolte krasila je ogrlica sa priveskom u obliku dijamanta.

Koliko je pevačici značio ovaj događaj moglo je da se vidi na njenom Tviter profilu.
“Toliko sam srećna zbog ove večeri, što ću moći da je provedem sa ljudima sličnim sebi, koji su po svaku cenu spremni da promene i spasu živote drugih ljudi”, napisala je pevačica – “Toliko toga treba uraditi, a ja ne mogu sve sama da postignem, tako da se ovom prilikom zahvaljujem svima na podršci i radujem skorom viđanju na večeri”.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.