Izvor: Svet plus, 06.Jan.2021, 10:44

Potera: Takmičari osvojili 1.080.000 dinara! Neemitovani video!

Neemitovani video! Takmičari osvojili 1.080.000 dinara u kvizu "Potera". Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović.

U kvizu "Potera" koji je emitovan 5. jaunara na RTS-u fantastični takmičari osvojili su rekordnih 1.080.000 dinara, a dodatno će vas nasmejati i zabaviti video, koji u celosti nije emitovan.

Naime, Darko, Siniša, Bojan i Arsenije su pružili sjajno znanje, oni su se prvo kvalifikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za finalnu poteru, nakon pojedinačne borbe sa tragačom Žarkom Stevanovićem.

Prednjačio je Siniša, koji je osvojio čak 700.ooo dinara. Takmičari su sjajno su odgovarali i u finalnoj poteri, a imali su čak 23 koraka ispred tragača. Nakon emitovanja veliku pažnju javnosti privukli su takmičari i emisija.

Voditelj Jovan Memedović objavio je video iz montaže, neki delovi su emitovani, dok neke od njih publika nije imala priliku da vidi u sinoćnoj emisiji. Zanimljive i smešne situacije dodatno su zabavile sve.

Prvi takmičar Arsenije namsejao je Memedovića koji nije mogao da se suzdrži pa se zasmejao, a na njegovu opasku nije ostao imun ni tragač Žarko, koji je posebno poznat po ozbiljnosti.

Memedović je u toku emsije Bojana i Sinišu oslovio sa "Arsenije", imenom prvog takmičara, koji se tada našalio da je to zbog toga jer je ostavio jak utisak.

- Potera - Making of - Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović uz VIDEO.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Smeh do suza: Neemitovani delovi sa snimanja rekordne “Potere” (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2021

Kviz “Potera” koji je emitovan u ponedeljak na RTS-u, izazvao je oduševljenje javnosti. Naime, četiri igrača postavila su rekord osvojivši čak 1.080.000 dinara, ali tu nije kraj.. Najlepše od svega jeste što su “opasnog tragača” nadmudrila trojica studenata i jedan profesor, što je po...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.