Posvađali se: Džastin Timberlejk i Džesika Bil pred razvodom? FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Maj.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađali se: Džastin Timberlejk i Džesika Bil pred razvodom? FOTO

Džastin Timberlejk i Džesika Bil važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ali izgleda da ne štima baš sve kako treba u njihovom braku.

Paparaci su ih uhvatili u, čini se, jeku svađe na ulicama Njujorka, a sve su glasnije spekulacije da poznati par ima velikih problema u braku. Pevač i glumac Džastin Timberlejk u braku je sa holivudskom leoticom Džesikom Bil od 2012. godine, a zajedno imaju dvogodišnjeg sina. Mediji ih godinama predstavljaju kao jedan od najskladnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << brakova džet-seta, međutim čini se da su se problemi u raju uveliko pojavili.

Američki fotografi su ih uslikali u jeku svađe na ulicama Njujorka, prenosi Daily Mail, a slike su obišle svet munjevitom brzinom. I ranije se govorilo o njihovom neslaganju, dok pojedini izvori navode da je krah braka neminovan. Džesika je nedavno izjavila kako bi volela da njihov sin ne bude muzičar poput tate, a da bi volela da nasledi njegov smisao za humor.

05/09 - 12 HQ pics of #JessicaBiel leaving a restaurant with her husband in New York City. https://t.co/O8RfsIzIlr pic.twitter.com/S9MuUvnjoY

— Jessica Biel FR (@JessicaBielFR) May 9, 2017

Jessica Biel storms ahead of husband Justin Timberlake in NYhttps://t.co/yXjiqOEMAV via @DailyMailCeleb #JustinTimberlake #jessicabiel

— 💔Rascal Cecil Toot (@budgeco) May 10, 2017

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.