Postoji dobar razlog zašto Džuda Loua nervira papina odora

Izvor: Prva.rs, 13.Jan.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoji dobar razlog zašto Džuda Loua nervira papina odora

U jednom od intervjua koji je dao tokom Filmskog festivala u Rimu Džud Lou se osvrnuo na sve neprijatnosti s kojima se suočio od kada se prihvatio nove uloge.
- U ovom trenutku izazov je to što moram da sedim na užasno neudobnom nameštaju jer papina odora ne sme da se uništi. Dakle, kada želim da sednem, ja plašt moram nekako da trznem, prebacim ga preko naslona. Ja u toj odori provodim skoro 14 sati i nijednog trenutka ne mogu normalno da sedim. Verujem da nekima izgleda odlično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ali je ustvari veoma neprijatno.
Sva Džudova patnja čini se isplativa jer otkad se prihvatio nove uloge privlači još veću pažnju, koliko je to uopšte moguće, a publika sa velikim nestrpljenjem čeka novu seriju.
U seriji će biti prikazana borba između velike odgovornosti poglavara Rimokatoličke crkve i misterija s kojima se suočava jednostavan čovek.​

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.