Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte najavu dueta Zorice i Šabana!

Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet “Ti možeš sve” a zbog velikog interesovanja publike danas su pre premijere zakazane za 17.09. objavili deo pesme. Odmah po objavljivanju publika je reagovala sa ogromnim brojem podela a pohvale za pesmu pljušte sa svih strana potvrdjujući da je pesma zasluženo unapred proglašena za hit. The post Poslušajte najavu dueta Zorice i Šabana! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaban Šaulić i Zorica Brunclik: Uskoro duet! Hit u najavi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2018

Prve reakcije su više nego pozitivne. Šaban Šaulić i Zorica Brunclik snimili su treći zajednički duet. Hit u najavi, a uskoro i cela numera. Premijera je zakazana za 17. septembar...Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet, koji nosi naziv “Ti možeš sve”, a zbog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.