Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte kako Aleksandra Kovač peva narodnu muziku (video)

Serijal “Aleksandra peva narodnu muziku” nam otkriva Aleksandru Kovač u potpuno novom ruhu! Aleksandrino izvođenje njenih omiljenih narodnih pesama započinje pesmom “Mito bekrijo”, koju je davne 1968. godine komponovao jedan od najznačajnijih kompozitora stare Jugoslavije, Radoslav Graić. Poslušajte kako to zvuči u izvođenju Aleksandre Kovač.         Scandalprintscreen The post Poslušajte kako Aleksandra Kovač peva narodnu muziku (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju otkriva! Voditeljka Parova Bojana Ristivojević išamarala čoveka u Rafailovićima!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2017

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, nakon mirne večeri u prijatnom društvu na moru, voditeljka Bojana Ristivojević ošamarila je jednog dečka koji se sa njom našao u provodu! Ova saznanja potvrdila nam je i sama Bojana i rekla nam da toga ne želi da se seća, te da sve što se toga tiče treba...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.