Posle teških reči: Alibabići opet pod istim krovom

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jan.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle teških reči: Alibabići opet pod istim krovom

Nakon šokantnih optužbi i tužbi, još uvek zakoniti supružnici, Danijel i Jovana Alibabić uskoro bi se mogli naći ponovo pod istim krovom, u istoj firmi.

Naime, crnogorski pevač nedavno je prešao u "Grand", a kako je Jovana od čelnika ove kuće dobila poziv za voditeljski angažman, dvoje bračnih drugova će izgleda morati i poslovno da sarađuju.Jovana je još ranije izjavljivala kako bi posao na televiziji smatrala pobedom na "Farmi"."Nakon što je nedavno gostovala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u emisiji "Narod pita", Saša Popović joj je ponudio voditeljski angažman, što je ona prihvatila sa velikim oduševljenjem", ispričao je dobro upućen izvor."Ništa nije isključeno. Žao mi je što mi je u braku bivši suprug ograničavao slobodu da radim. Trudiću se da u narednom periodu nadoknadim propušteno, u svakom mogućem pogledu", rekla je Jovana Nikolić.U međuvremenu, Danijel protiv nje u Crnoj Gori podnosi niz tužbi - za razvod, pa za klevetu, laži i uvrede, na kraju i za ucenu.Kurir
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.