Posle 30 godina braka: Avini roditelji se razvode zbog Parova!

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 30 godina braka: Avini roditelji se razvode zbog Parova!

Roditelji Ave Karabatić razvode se posle skoro 30 godina braka jer je starletin otac Ivica odlučio da uđe u „Parove“, saznaje Kurir.

Po izlasku iz rijalitija, gde je provela tačno pola godine, Avu je sačekala loša vest. Njeni roditelji odlučili su da se razvedu jer već dugo imaju probleme, a kap koja je prelila čašu je Ivičina odluka da postane novi učesnik „Parova“ na Hepi televiziji.

“Ivica i Sanja već nekoliko meseci ne žive zajedno. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je napustila njihov stan i odselila se kod prijateljice dok je Ava bila u rijalitiju. Ćerki nisu hteli ništa da govore o razvodu, mada je ona primetila da nešto nije u redu, pošto Sanja nije htela da dolazi u Beograd. Jedva su je nagovorili da bude u emisiji „Sasvim lično“, koja je bila posvećena Avi. Njih dvoje nemaju nikakvu komunikaciju, čak se Ivica prijateljima kune životom da ne želi nikad više da vidi Avinu majku. Po Splitu se uveliko priča da je Sanja našla drugog muškarca i da se pre nekoliko dana preselila kod njega”, rekao je izvor iz Splita.

Da je Ava oduvek bila u prisnijem odnosu s ocem, svima je poznato, pa zato i ne čudi to što naš sagovornik tvrdi da je starleta stala na njegovu stranu i što osuđuje majku zato što je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

“Kad je oboje saslušala, Ava je zaključila da Sanja nije u pravu i svesna je da je Ivičino učešće u „Parovima“ samo izgovor za razvod. Stalno se čuje s ocem i njemu daje apsolutnu podršku, čak i za učešće u rijalitiju”, kaže sagovornik blizak porodici Karabatić.

“Ne bih da pričam o tome. Najbitnije je da podržavam roditelje u svemu što odluče”, kratka je bila Karabatićeva, dok je njen otac rekao da već neko vreme ne živi sa suprugom.

“Tačno je da imamo nesuglasice, ali nema to veze s mojim učešćem u „Parovima“. Sanja trenutno živi u Splitu, a ja sam u Zadru”, izjavio je Ivica Karabatić za Kurir.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.