Poslanica Nevena: Delim vizitkarte i prolaznicima

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica Nevena: Delim vizitkarte i prolaznicima

Narodna poslanica Nevena Adžemović za najnoviji broj „Pulsa“ kazala je da je prolaznici prepoznaju na ulici, zaustavljaju i jadaju joj se, pa tako u tašni uvek ima i vizitkarte.

- Ja im uvek dam vizitkartu i oni mi pišu. Naravno, uvek odgovaram – rekla je Nevena i pokazala šta uvek nosi u tašni.

Pored vizitkarti i poslaničke legitimacije, u svojoj „šanel“ tašni uvek nosi naočare za sunce „rej ban“, mobilni telefon, vlažne maramice, mobilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << telefon i sjaj za usne. Kako kaže, šminku nikad ne nosi sa sobom.

„Kad ustanem, našminkam se, i to je to – rekla je poslanica Nevena.

U tašni već tri godine ne nosi ni novčanik

- Ukrali su mi ga i od tada se sve stvari koje sam nosila u njemu sada nalaze svuda po tašni, uključujući i novac i dokumenta – kaže Nevena, koja sa sobom uvek ima i sliku sina i supruga.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevena Adžemović: Delim vizitkarte prolaznicima!

Izvor: Kurir, 17.Maj.2013

Ja im uvek dam vizitkartu i oni mi pišu. Naravno, uvek odgovaram, rekla je Nevena i pokazala šta uvek nosi u tašni...Narodna poslanica Nevena Adžemović nedavno je izjavila je da je prolaznici prepoznaju na ulici, zaustavljaju i jadaju joj se, pa tako u tašni uvek ima i vizitkarte..."Ja im uvek...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.