Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Teodore Džehverović napustila grad zbog njenog PROBLEMA!

Teodora Džehverović je sa porodicom živela u Pančevu pre nego što su se preselili na Novi Beograd. Pevačica je otkrila je razlog preseljenja bio problem koji je imala u osnovnoj školi. – Rođena sam u Kačarevu, gde smo stanovali do mog sedmog razreda. Ali, u osnovnoj školi nisu imali razumevanja za moju ljubav prema baletu The post Porodica Teodore Džehverović napustila grad zbog njenog PROBLEMA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Teodora Džehverović sprema svetski nastup na ULAZ festivalu – NA SCENI I BIVŠI DEČKO ANĐELO RANKOVIĆ

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019

Mlada pevačica Teodora Džehverović najavila jesvetski nastup po ugledu na MTV zvezde na najvećem festivalu popularne muzike – ULAZ, koji nas očekuje od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma. Kako se šuška, pored odličnog performansa i vrhunskog stajlinga, na sceni će se po prvi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.