Popović rešio da progovori! Evo šta je rekao

Izvor: Svet, 19.Dec.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović rešio da progovori! Evo šta je rekao

Iako Sašu Popovića mnogi povezuju sa aktuelnom učesnicom rijaliti programa Zadruga, Ivom Grgurić, rešio je da stane na put spekulacijala.
“Budući da se moje ime i prezime poslednjih dana vezuje za izvesnu Ivu Grgurić te se na naslovnicama pojedinih medija nalaze lažni natpisi, koji vređaju mene kao poslovnog i porodičnog čoveka, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije.
Devojku koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nadograđuju do scenarija za film, video sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografije. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni pre, ni posle toga nisam video i to je jedina istina.”-rekao je Sale.

SvetSvet
The post Popović rešio da progovori! Evo šta je rekao appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.