Ponovo sleće helikopterom: Lepa Brena večeras u Sofiji!

Izvor: Svet, 03.Dec.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo sleće helikopterom: Lepa Brena večeras u Sofiji!

naslov: 
Ponovo sleće helikopterom: Lepa Brena večeras u Sofiji!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Folk pevačica večeras će, posle 21 godine pauze, održati koncert u nedavno otvorenoj hali "Arena Armejec" u Sofiji...


izvor: 
Tanjug


tekst clanka: 
Folk pevačica Lepa Brena večeras će, posle 21 godine pauze, održati koncert u nedavno otvorenoj hali "Arena Armejec" u Sofiji. Brena se je ozbiljno pripremila za ovaj koncert, a nedavno je o tome u sedištu bugarske vlade razgovarala i s premijerom Bojkom Borisovim.
Dva šlepera tehnike i 80 saradnika stiglo je iz Srbije, a pored nje na sceni će biti i atraktivne plesačice, koje će najudaljeniji gledaoci moći da vide preko velikog ekrana, koji će prenositi scenu sa spektakla. Koncert će trajati dva sata. Bugarska prestonica oblepljena je plakatim popularne pevačice, a karte po ceni od 15 i 30 evra već su skoro rasprodate. Organizator koncerta "Bg" saopštio je da će zbog magle, možda biti otkazan dolazak pevačice na koncert helikopterom.
Lepa Brena je 1990. godine na koncerta na stadionu "Vasil Levski" stigla helikopterom i još drži rekord od 90.000 posetilaca. Organizatori najavljuju da će, u slučaju magle popularna pevačica pred fanove izaći iz retro autmobila i motora "Harli Dejvidson".
Zanimljivo je da će večeras u Sofiji nastupiti i bugarska muzička diva Marija Ilieva.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.