Nenad Okanović teško povređen na Kopaoniku!

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Okanović teško povređen na Kopaoniku!

Popularni sin Dragan iz serije "Selo gori, a baba se češlja" zadobio je povredu glave i lica, naprslo mu je šest rebara, polomio je nogu.
Supruga Željana potvrdila je da je glumac imao nesreću i da su porodično boravili na Kopaoniku.
"Zbog jakog udarca zadobio je ogrebotine lica, povredio je glavu, prelomio rebra i uganuo nogu. Ski-odelo mu je umnogome pomoglo pilikom pada", priča supruga.
Zahvaljujući brzoj profesionalnoj pomoći, uspostavljena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prava dijagnoza i nije životno ugrožen.
Okanović se sada oseća odlično u nalazi se u šok sobi. Narednih nekoliko dana nenad će boraviti u bolnici , a lekari smatraju da će trebati vremena da mu se organizam oporavi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Okanović teško povređen u nezgodi na Kopaoniku!

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2013

Glumac, Nenad Okanović, zadobio je teške povrede nakon što je na Kopaoniku pao sa snouborda.

Nastavak na Svet plus...

Nenad Okanović se izlomio na zimovanju

Izvor: Mondo, 17.Apr.2013

Glumac zadobio nekoliko preloma, i predstoji mu oporavak, piše domaća štampa...Nenad Okanović (32) pamtiće zimovanje na Kopaoniku dok je živ. Tokom vožnje snoubordom, pao je i povredio glavu, ekstremitete i rebra...Njegova supruga Željana rekla je za "Naše novine" da je Nenad povredio nogu i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.