Pokidala: Marina Stefanović oduvala u Zvezdama Granda! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokidala: Marina Stefanović oduvala u Zvezdama Granda! VIDEO

Marina Stefanović i u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda uspela je da raspameti žiri i dobije komentar da je bukvalno oduvala svojim fenomenalnim vokalom.

Izvođenjem spleta pesama, Marina je u Zvezdama Granda izazvala burne reakcije šestočlanog žirija, koji je bio oduševljen ovom mladom damom: Bosanac je Marini Stefanović čestitao rečima "Da je prosto neprijatno kada ona zapeva i da je oduševljen", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dok je Keba rekao kako je oduvala i pokidala, ali da bi voleo da čuje i kako izvodi neku narodnu pesmu.

Ipak, Saša Popović se nije složio sa Draganom kojićem, jer smatra da Marina treba da peva onaj žanr koji joj najviše leži. Mlada kandidatkinja izborila je direktan plasman u narednu gazu takmičenja.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.