Pohovanje mesa bez masnoće i neprijatnih mirisa!

Izvor: Svet plus, 30.Okt.2021, 12:31

Pohovanje mesa bez masnoće i neprijatnih mirisa!

Pohovanje mesa bez masnoće i neprijatnih mirisa! Postoji nekoliko pravila koja su ista bez obzira da li pohujete meso povrće ili nešto treće.

Namirnicu prvobitno pripremite na uobičajen način, uvaljajte u brašno, jaja i na kraju prezle.

Unapred spremite sve komade koje želite da pohujete.

Rernu podesite na oko 200 stepeni, u zavisnosti od toga šta pohujete - ukoliko je to meso potrebno je više vremena, pa će temperatura biti nešto niža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dok povrću ne treba previše vremena..

U pleh stavite samo malo ulja, tek toliko da dno bude premazano i stavite ga u vruću rernu. 

Držite kratko, samo da se ulje zagreje, pa složite komade koje ste unapred prirpemili za pohovanje i premažite ih uljem odozgo.

Na pola pečenja okrenite komade na drugu stranu.

Na ovaj način dobićete dovoljno hrskav, zdrav i ukusan obrok, brzo i bez propratnih neprijatnosti....

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.