Pogledajte novi spot Nevene Božović (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Nevene Božović (video)

Nakon velikog letnjeg hita i uspeha spota za pesmu “Bal” mlada pevačica Nevena Božović obradovala je svoje fanove novim spotom za numeru “Trebam tebe”.

Muziku, tekst i aranžman potpisao je Dušan Popović, dok joj je prateće voklale otpevala Saška Janković, koja je baš kao i Nevena bila jedna od finalista talent takmičenja “Prvi glas Srbije”.

Poslušajte najnoviji spot ove talentovane pevačice:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neveni Božović bivši dečko došao na promociju sa novom devojkom?!

Izvor: Blic, 08.Maj.2015

Nevena Božović sinoć je održala promociju svog novog spota za pesmu “Trebam tebe”, na kojoj su joj veliku podršku pružile kolege i brojne poznate ličnosti, a među njima i njen bivši dečko...Nevena nije krila da je veoma zadovoljna rezultatima i novim materijalom...- Prezadovoljna sam spotom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.